Placeholder

Ost- och paprikafylld köttfärslimpa

Ingredienser

800 g nötfärs
1 dl ströbröd
2 msk potatismjöl
0,5 dl mjölk
2 msk oxfond
2 tsk malen paprika
salt
peppar

Fyllning:
0,5 röd paprika
0,5 gul paprika
50 g Philadelphiaost
2 dl riven lagrad ost
2 tsk malen paprika

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader. Rör ihop ingredienserna till köttfärslimpan och låt den stå kallt i kylen medan du gör fyllningen.

2. Finhacka paprikan och rör ihop den med all ost och malen paprika. Det ska bli en ganska fast fyllning.

3. Forma till en avlång rulle att lägga i mitten. Ta ca 3/4 av färssmeten och forma till en avlång limpa i en ugnsform. Gör en fördjupning i mitten och lägg dit fyllningen, lägg resten av färsen över och grädda ca 50 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.