800 g nötfärs
1 dl ströbröd
2 msk potatismjöl
0,5 dl mjölk
2 msk oxfond
2 tsk malen paprika
salt
peppar
Fyllning:
0,5 röd paprika
0,5 gul paprika
50 g Philadelphiaost
2 dl riven lagrad ost
2 tsk malen paprika
1. Sätt ugnen på 175 grader. Rör ihop ingredienserna till köttfärslimpan och låt den stå kallt i kylen medan du gör fyllningen.
2. Finhacka paprikan och rör ihop den med all ost och malen paprika. Det ska bli en ganska fast fyllning.
3. Forma till en avlång rulle att lägga i mitten. Ta ca 3/4 av färssmeten och forma till en avlång limpa i en ugnsform. Gör en fördjupning i mitten och lägg dit fyllningen, lägg resten av färsen över och grädda ca 50 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng