400 - 500 g blandfärs
1 ägg
1 - 2 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 msk potatismjöl
2 kokta kalla potatisar
Fyllning:
2 msk grädde
1 hackad paprika
0,5 - 1 hackad gul lök
3 dl riven ost
1. Sätt ugnen på 200 - 225 grader.
2. Mosa potatisen och blanda ihop köttfärssmeten. Platta ut till biffar, lägg på en klick fyllning och nyp ihop färsen runtom.
3. Lägg i smord muffinsplåt och grädda 20 - 30 minuter.
4. Du kan steka biffarna i stekpanna, men då kryper fyllningen lätt ur.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk