Placeholder

Ost- och baconpannkaka

Ingredienser

150 g bacon
3 ägg
2 dl riven ost
1 tsk basilika
6 dl mjölk
2 - 2,5 dl vetemjöl

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Klipp baconet i 2 cm långa bitar. Bryn dem i het panna. Pensla långpannan med baconfett och fördela baconet i pannan.

3. Vispa ägg, ost, basilika och hälften av mjölken. Tillsätt mjölet och rör till en slät smet. Blanda i resten av mjölken. Häll smeten i långpannan och grädda ca 30 minuter, eller tills pannkakan är färdig.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.