2 morötter
5 dl vitkål
300 g blandfärs
smör eller olja
1 - 2 vitlöksklyftor
ev 1 krm kardemumma
1 msk kinesisk soya
1 - 2 msk senap
1,5 msk fond
1,5 - 2 dl vatten
1. Skala och riv morötterna. Strimla vitkålen, görs lättast med osthyvel, och fräs grönsakerna tillsammans med köttfärsen tills färsen fått fin färg och grönsakerna mjuknat något.
2. Tillsätt pressad vitlök och övriga ingredienser Låt alltsammans koka under lock 10 minuter. Rör om någon gång under koktiden.
3. Servera med ris.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…