Placeholder

Olas torskgratäng

Ingredienser

400 g torskfilé
smör
1 purjolök
1 röd paprika
2 tomater
riven ost, lagrad och smakrik

Sås:
2 dl crème fraîche
2 tsk dijonsenap
salt
svartpeppar
basilika
dragon

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 - 200 grader.

2. Lägg det otinade torskblocket i en smord, ugnssäker form. Skiva eller hacka lök och grönsaker i lagom stora bitar.

3. Bryn purjolök och paprika i litet smör och häll i tomaterna mot slutet. Tillsätt crème fraîche, dijonsenap och kryddor. Späd ev med litet vatten.

4. Sätt in formen i 30 - 35 minuter. Servera med kokt potatis eller ris.

3 - 4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.