400 g torskfilé
smör
1 purjolök
1 röd paprika
2 tomater
riven ost, lagrad och smakrik
Sås:
2 dl crème fraîche
2 tsk dijonsenap
salt
svartpeppar
basilika
dragon
1. Sätt ugnen på 175 - 200 grader.
2. Lägg det otinade torskblocket i en smord, ugnssäker form. Skiva eller hacka lök och grönsaker i lagom stora bitar.
3. Bryn purjolök och paprika i litet smör och häll i tomaterna mot slutet. Tillsätt crème fraîche, dijonsenap och kryddor. Späd ev med litet vatten.
4. Sätt in formen i 30 - 35 minuter. Servera med kokt potatis eller ris.
3 - 4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…