Bottom layer:
2 cups coconut cream
1 and 1/2 cups coconut flour
3 tbsps agave syrup
Top layer:
2 cups shredded carrots
2 cups coconut cream
2 cups fresh pitted dates
1 cup quinoa flakes or rolled oats
1 cup coconut flakes (leave some for topping)
1 tsp cardamom
Start with the bottom layer. Mix all the ingredients in a bowl. You want your mixture nice and crumbly but not too dry. Once done, press it into a medium size cake form. Continue with the second layer. Shred the carrots, then proceed with blending the dates and cream together in a high speed blender. Then mix all the ingredients well together and top your coconut base with it. Cool your cake in the fridge a bit before serving. Enjoy!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng