Placeholder

Napolitanska biffar

Ingredienser

3 - 4 skivor rökt skinka
smör
250 g färska champinjoner
4 -- 6 tunna skivor innanlår
0,5 tsk salt
1 krm vitpeppar
finhackad persilja
saft av 1 citron

Gör så här

1. Klipp skinkan i strimlor och lägg dem i en smord, ugnssäker form. Rensa och skiva svampen. Bryn den i litet smör och lägg över i formen.

2. Bryn biffarna på båda sidor i smör och lägg dem över skinka och champinjoner. Krydda med salt, peppar och finhackad persilja.

3. Stek rätten i 225 grader ca 20 minuter. Vänd köttet. Droppa över citronsaft och låt alltsammans steka vidare några minuter.

4. Servera rätten direkt ur formen med t ex bakad potatis och grönsallad med tomater.

4 - 6 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr