Placeholder

Nachogratäng

Ingredienser

5-6 portioner

500g blandfärs

200g smörgåsgurka

135g mild kebabsås (1/3 dels flaska)

28g taco mix (1 påse)

230g taco sauce (1 valfri burk)

185g nacho chips

1 medelstor lök

1 stor hel tomat

200g riven ost (eller efter behag)

1 klyfta vitlök

1 stor gul paprika

Gör så här

Stek färsen med lök och vitlök och blanda med tacokrydda och vatten. Samtidigt skär gurka, paprika i bitar och tomaten i skivor.
Lägg ½ påsen nachochips i botten på en ugnsform och häll sedan hälften av färsen över.Strö över hackad paprika och skivad ost och lite ost, inte all ost.
Lägg i resten av nachosen och lägg kvarvarande färs över. Häll över en burk valfri tacosås. Strö över den hackade gurkan och häll över en tredje del av en flaska mild kebabsås. Strö över osten som är kvar.
Gratinera i 200° ca 10-20 minuter tills osten smält och fått fin färg.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.