300 g strimlad vitkål
1 gul lök i skivor
2 äpplen i skivor
2 strimlade potatisar
300 g rimmat tärnat bogfläsk
1,1 l köttbuljong
matolja
1 burk passerade tomater
2 msk mango chutney
2 msk honung
1 msk soya
finhackad persilja
salt
peppar
1. Fräs vitkål, lök, äpple och potatis i litet olja i en stor kastrull. Fräs bogfläsket ganska hårt i en stekpanna, häll av fettet och lägg köttet i kastrullen med grönsakerna.
2. Tillsätt buljong, passerade tomater, mango chutney, honung och soya. Koka ca 10 minuter.
3. Smaka av med salt och peppar, strö över hackad persilja och servera.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fläskfilégryta med curry och ris
Festlig och snabblagad gryta med fläskfilé i en underbart god och krämig currysås. Bjud med…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…