500 g blandfärs
1 stor finhackad gul lök
2 pressade vitlöksklyftor
10 mellanstora skivade färska champinjoner
3 msk sötstark senap
2 msk kalvfond
2 tsk soya
4 dl crème fraîche
1 dl mjölk
1,5 tsk timjan
2 msk kapris
1. Fräs köttfärs, lök, vitlök och champinjoner i smör tills det blir lätt brynt. Tillsätt crème fraîche, mjölk, kalvfond, soya, senap och timjan. Låt puttra 10 minuter. Späd med mer mjölk om det verkar torrt.
2. Blanda i kapris och sjud 5 - 7 minuter till. Servera med pasta, ris eller potatismos och kokta grönsaker.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk