1 ägg
1 dl strösocker
1 dl mjölk
2 msk smör
5 dl vetemjöl
1 och 1/2 tsk bakpulver
1 liter rapsolja (fritering)
1. Smält smöret
2. blanda ihop resten i en bunke
3. Häll rapsoljan i en gryta (med lock) sätt en platta på högsta värmen
4.Häll i smöret i bunken
5.kavla ut på bakbord och gör sådana former du vill ha
6. fritera två åt gången vänd på dem (ungefär 1 min på varje sida)
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…