5 dl hallon
1 dl gelésocker multi
0,5 msk vaniljsocker
3 dl vispgrädde
1. Koka hallonen till mos i en kastrull och sila bort kärnorna. Koka upp hallonmoset med gelésockret och tillsätt vaniljsockret.
2. Vispa grädden. Var noga med att vispa den lätt eftersom moussen skär sig om grädden är för hårt vispad.
3. När blandningen börjar stelna är det bara att vända i den vispade grädden och ställa in i kylskåp minst 2 timmar.
4. Garnera med resten av hallonen vid servering.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…