5 dl finrivna morötter
1 finhackad gul lök
1 msk tomatpuré
7 dl vatten
1 kycklingbuljong
200 g Philadelphia vitlök & örter
curry
paprikapulver
ingefära
timjan
salt
peppar
1. Bryn morötter och lök i litet olja i en kastrull. Tillsätt tomatpuré, vatten och buljongtärning och låt koka ca 5 minuter.
2. Tillsätt osten och rör om tills den smält. Du kan tillsätta mer vatten om soppan är för tjock. Låt allt bli varmt. Krydda efter behag.
3. Servera soppan med ett gott bröd.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng