Placeholder

Morots- och kanelmuffins

Ingredienser

2 ägg
2 dl socker
0,5 dl smält smör
1 dl filmjölk
3 dl vetemjöl
1 tsk kanel
1,5 tsk bakpulver
1 dl finrivna morötter

Garnering:
1 tsk florsocker
0,5 tsk kanel

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Häll i smör och filmjölk. Rör i mjölet blandat med kanel och bakpulver och blanda i morötterna.

3. Ställ muffinsformar på en plåt och fördela smeten i dem. Sätt in plåten i mitten av ugnen och grädda 10 - 12 minuter. Låt svalna på galler.

4. Blanda florsocker och kanel och sikta över muffinsen när de svalnat.

16 st

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr