7 dl mjölk
3 ägg
3,5 dl vetemjöl
1-2 tsk vaniljsocker
2 msk flytande margarin
1.Vispa samman mjölk, ägg, mjöl och vaniljsocker. Låt stå en halv timme.
2.Blanda i margarinet. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna eller djup ugnsplåt.
3.Grädda i ugnen i 225 grader. Ugnsplåt med tunn smetlager tar ca 20-25 minuter, långpanna med tjockare lager tar ca 35-40 minuter.
4.Servera med sylt eller äppelmos.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk