100 g rumsvarmt smör
0,5 dl socker
0,5 dl ljust muscovadosocker
1 msk vaniljsocker
1 msk ljus sirap
2,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
75 g mjölkchoklad
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Rör smör, socker, muscovadosocker och vaniljsocker fluffigt i en bunke. Rör i sirapen och blanda ordentligt. Hacka chokladen.
3. Blanda mjöl, bakpulver och chokladbitar i en bunke. Rör ned mjölblandningen i smeten och blanda om. Forma 3 rullar på en bakpappersklädd plåt och platta till dem lätt.
4. Grädda 10 - 15 minuter, låt svalna litet och skär upp i snitt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng