4 dl grädde
5 msk socker
125 g mjölkchoklad
2 gelatinblad
1 pkt frysta hallon
2 msk socker
1 msk limesaft
1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädde oh socker och rör ned chokladen i den heta grädden. Vispa sist ned gelatinbladen.
2. Häll upp i vackra glas, täck med plastfolie och ställ kallt minst 5 timmar.
3. Tina hallonen och blanda med socker och limesaft. Passera sedan hallonsåsen genom ett finmaskigt durkslag. Då får man en tunn och syrlig sås att toppa pannacottan med.
6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar