Placeholder

Mjölkchokladpannacotta med hallonsås

Ingredienser

4 dl grädde
5 msk socker
125 g mjölkchoklad
2 gelatinblad
1 pkt frysta hallon
2 msk socker
1 msk limesaft

Gör så här

1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädde oh socker och rör ned chokladen i den heta grädden. Vispa sist ned gelatinbladen.

2. Häll upp i vackra glas, täck med plastfolie och ställ kallt minst 5 timmar.

3. Tina hallonen och blanda med socker och limesaft. Passera sedan hallonsåsen genom ett finmaskigt durkslag. Då får man en tunn och syrlig sås att toppa pannacottan med.

6 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.