12 st
7 dl havregryn (mixa dem till mjöl)
1 ½ tsk bikarbonat
1 tsk salt
2 ägg
2 ½ dl filmjölk
1. Sätt ugnen på 250 grader. Mixa 7 dl havregryn till ett mjöl i en matberedare eller mixer med knivar.
2. Vispa äggen fluffiga med en elvisp.
3. Blanda de mixade havregrynen, bikarbonat och salt i en bunke. Tillsätt äggen och filmjölk och rör ihop allt till en kladdig deg.
4. Klicka ut 12 frallor med en sked på en ugnsplåt, klädd med bakplåtspapper.
5. Grädda frallorna mitt i ugnen ca 10–11 min. Låt dem svalna på plåten.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…