Placeholder

Mintchokladkakor

Ingredienser

125 g smör
1 dl ljust muscovadosocker
1 ägg
2 tsk vaniljsocker
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
100 g grovhackad mintchoklad
50 g grovhackade hasselnötter
20 droppar Apotekets pepparmyntsolja
0,5 dl finhackad färsk mynta

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa ihop smör och muscovadosocker. vispa ned ägget och se till att det blir ordentligt blandat. Blanda ned alla övriga ingredienser och arbeta snabbt ihop till en deg.

3. Rulla till 26 bollar och lägg på bakpappersklädda plåtar. Platta till dem. De flyter inte ut särskilt mycket. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter

Ca 26 st

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr