2 hårdkokta ägg
1 röd paprika
1 dm gurka
1 cm purjolök
2 dl crème fraîche
2 dl majonnäs
salt
peppar
1. Hacka de hårdkokta äggen.
2. Blanda samman crème fraîche och majonnäs i en stor skål. Hacka purjolöken fint. Skär paprika och gurka i små tärningar.
3. Blanda ned alltsammans i majonnäsröran och salta och peppra efter smak.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…