4 äggulor
0,75 dl socker
2 förp. Mascarpone a 250 g
1,5 paket Savoiardikex
ca 1 dl Disaronno
starkt kaffe
kakao
Gör kaffet så det hinner svalna. Vispa äggulor med socker. Blanda i ost och fortsätt vispa. Häll i likör lite i taget under vispning till önskad krämig konsistens. Doppa kexen helt i kaffe, lägg dem fort i formen innan de mjuknar. Bred på första lagret med hälften av äggkrämen. Lägg ett andra lager med kaffe doppade kex och bred över resten av äggkrämen. Pudra över kakao. Godast dagen efter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…