1 burk Old El Paso grön chili
1 finhackad röd paprika
1 krossad vitlöksklyfta
1 msk smör eller olja
1 msk Tacokrydda
1/2 dl salsa (Tacosås)
1 krm Sambalolek
7 dl vatten
2 buljongtärningar
1 burk (340 g) majs
100 g rökt skinka eller kassler
Servering
Créme fraishe, carambolaskivor (kan uteslutas) och varma nachochips (valfritt).
3-4 portioner
1. Fräs grön chili, röd paprika och vitlök i smör eller olja.
2. Tillsätt kryddor, tacosås, vatten och buljongtärningar.
3. Häll av spadet från majsen. Strimla skinkan. Blanda ner majs och skinka i soppan. Hetta upp.
4. Värm ev nachochips i ugnen (125 grader, ca 10 min) Servera med carambolaskivor och en klick créme fraishe i varje tallrik.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng