3 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
2 msk smör
2 msk hett vatten
Fyllning:
5 persikor
Garnering:
flagad mandel
1. Sätt ugnen på 175 grader. Klä en form med löstagbar kant med bakplåtspapper.
2. Vispa socker och ägg pösigt. Blanda alla torra ingrediensern väl i en bunke och tillsätt det till äggsmeten.
3. Värm smör och vatten och blanda ned i smeten. Häll i formen och stick ned så många persikobitar du kan.
4. Strö över litet flagad mandel och grädda ca 60 minuter. Servera med vaniljvisp eller glass.
8 - 10 bitar
Det här receptet vet jag med bestämdhet att jag fått från Maya på Matklubben!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng