Ca 200 - 300 biff eller annat stekt nötkött
4 äggulor
2 vitlöksklyftor
ca 2 dl grädde
salt
svartpeppar
kokt pasta, helst spaghetti
eller tagliatelle
parmesan
1. Blanda äggulor och grädde med vitlök och kryddor och vispa ihop. Koka pastan och häll av den.
2. Strimla det stekta köttet och blanda med grädden. Häll det hela över pastan och värm, men inte på för hög värme för då klumpar sig äggen. Strö över färsk parmesan.
3 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria