Placeholder

Marsánkaka i långpanna

Ingredienser

Vaniljsås:
2 portionspåsar Marsánpulver
4 dl mjölk
3 msk socker

Kaka:
250 g smör
4 dl socker
4 ägg
2,5 tsk bakpulver
5 dl vetemjöl
1 påse flagad mandel

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en liten långpanna, ca 20 x 30 cm.

2. Blanda ihop allt till såsen. Sjud upp under vispning och låt sedan såsen kallna. Rör smör och socker poröst. Rör i äggen, ett i sänder, och sedan mjöl och bakpulver. Blanda ned såspulvret.

3. Häll smeten i långpannan. Strö över mandelspån och grädda i nedre delen av ugnen ca 40 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.