6 skivor entrecôte
1,5 msk balsamvinäger
1 msk timjan eller rosmarin,
färsk eller torkad
1 msk soya
1 tsk salt
1,5 tsk svartpeppar
2 pressade vitlöksklyftor
1 tsk paprikapulver
0,5 dl olivolja
1 msk rivet citronskal
1. Blanda alla ingredienser till marinaden och häll den över köttet. Ställ i kylen några timmar eller en timme i rumstemperatur. Om köttet har stått i kylen ska du låta det stå i rumstemperatur innan du steker det.
2. Hetta upp olja med en klick smör i en stekpanna. Stek köttbitarna på hög värme ca 2 - 3 minuter/sida beroende på köttets tjocklek.
6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…