500 g fläskytterfilé
3 dl grädde
2 dl crème fraîche
3 tsk sambal oelek
0,5 tsk salt, gärna örtsalt
0,5 tsk citronpeppar
soya
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Skär filén i tunna skivor och lägg i en ugnsfast form.
3. Blanda grädde, crème fraîche, sambal oelek och kryddor väl i en bunke. Häll i soya under omrörning till önskad färg.
4. Tillaga i ugnen 1 itmme och 15 minuter. Servera med klyftpotatis och en sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fläskfilégryta med curry och ris
Festlig och snabblagad gryta med fläskfilé i en underbart god och krämig currysås. Bjud med…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng