Placeholder

Margits vinbärskaka

Ingredienser

75 g smör
3 ägg
2 dl socker
2,5 dl vetemjöl
1,5 - 2 dl färska eller frysta
repade svarta eller röda vinbär
eller andra bär

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Smält smöret och låt det svalna. Rör ihop ägg, socker, vetemjöl och smält smör. Vispa inte!

3. Fördela smeten jämnt i en smord och bröad form, ca 22 cm. Lägg på vinbären. Frysta bär behöver inte tinas.

4. Grädda kakan på galler i nedre delen av ugnen 25 - 30 minuter och låt svalna.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr