Placeholder

Mangolassiglass

Ingredienser

400 g fryst mango
1 honungsmelon
2 krm mortlad kardemumma
eller vaniljpulver
1 dl turkisk yoghurt
saft från 1 lime

Gör så här

1. Lägg frysta mangotärningar i en höghastighetsmixer. Dela melonen och ta ur kärnorna. Gröp försiktigt ur fruktköttet med en sked. Se till att inte skada skalet.

2. Tillsätt melon, kardemumma eller vanilj, yoghurt och lime i mixern. Mixa snabbt ihop till en slät glass. Servera direkt.

3. Använder du inte melon i receptet kan du ta 100 g mer mango i stället.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.