4 apelsiner
1 liten klick smör
ca 100 g grovriven mandelmassa
1 krm kanel
1. Skiva apelsinerna och lägg dem i en lätt smord ugnsform. Fukta med den saft som bildats. Strö på grovriven mandelmassa och dofta över litet kanel. Gratinera ca 4 - 5 minuter i 250 grader till fin färg.
2. Servera de heta apelsinerna med en klick iskall, vispad grädde eller vaniljglass.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk