Placeholder

Mammas kålpudding

Ingredienser

1 vitkålhsuvud
3 morötter
1lök
2 msk smör
Lite sirap, ca 1 msk

1 dl buljong
0,5 dl kikkoman-soja

600 gr färs
1dl havregryn
2 msk potatismjöl
2 dl vatten
1 ägg
1 lök
2 msk yoghurt

Gör så här

Strimla kålen och löken, riv morötterna grovt. Stek i smöret, ringla över lite sirap.
Slå sedan över buljong och soja och låt det puttra.

Låt havregryn och potatismjöl svälla i vattnet.
Blanda detta sedan ordentligt med färs, ägg, lök och yoghurt. Blanda i hälften av kålblandningen.
Lägg i en form, toppa med resten av kålen. Dutta på lite smör.
I ugn 50 minuter på 200 grader.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr