150 g smör
2 ägg
4,5 dl vetemjöl
3 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
Glasyr:
60 g smält smör
2 dl socker
3 dl kokos
1 dl grädde
4 msk sirap
1. Sätt ugnen på 175 grader och klä en långpanna, 30 x 40 cm, med bakplåtspapper.
2. Smält smöret och låt svalna. Rör i ett ägg i taget, sedan resten av ingredienserna. Häll smeten i formen och grädda ca 15 minuter. Gör glasyren under tiden.
3. Blanda samtliga ingredienser och häll glasyren över kakan. Sätt in i ugnen 8 - 10 minuter.
4. Låt svalna och skär sedan upp i rutor. Förvara kallt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…