600 g halvtinad torsk, sej
eller annan vit fisk
3 tomater
1 - 2 msk senap
3 dl grädde
2 dl riven ost
salt, peppar, citronpeppar
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skär fisken i 2 cm tjocka skivor. Hacka tomaterna och lägg dem i botten på en ugnsform.
3. Lägg på fisken och krydda med salt och peppar. Bred på senapen.
4. Blanda grädde och ost och häll över fisken. Krydda mer om det behövs. Gratinera ca 40 minuter.
4 - 5 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng