600 g halvtinad torsk, sej
eller annan vit fisk
3 tomater
1 - 2 msk senap
3 dl grädde
2 dl riven ost
salt, peppar, citronpeppar
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skär fisken i 2 cm tjocka skivor. Hacka tomaterna och lägg dem i botten på en ugnsform.
3. Lägg på fisken och krydda med salt och peppar. Bred på senapen.
4. Blanda grädde och ost och häll över fisken. Krydda mer om det behövs. Gratinera ca 40 minuter.
4 - 5 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…