2 Pers
2 Lövbiffar
Chantandon fyra peppar
Ruccola
Tomater
4 Rostade ljusa brödskivorskivor typ färdigskivat levain
Mozzarella
1. Krydda lövbiffarna med salt, svartpeppar och stek hastigt i matfett, helst smör.
2. Rosta brödskivorna och bred på rejält med Cantando 4 peppar. Lägg skivorna i en ugnssäker form.
3. Lägg på rejält med ruccola.
4. Lägg på de stekta lövbiffarna.
5. Täck lövbiffarna med skivad tomt. Salta och peppra.
6. Avsluta med skivad mozzarella.
7. Sätt in i 200 grader varm ugn och gratinera tills mozzarellan har smält.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng