1 stor kyckling, ca 1,5 kg
3 dl vispgrädde
2 - 3 msk fransk osötad senap
vitt vin eller torr cider
4 - 5 skivor rökt skinka
2 pkt gräslök från frysen
1. Koka kycklingen och låt den svalna litet. Rensa den och skär köttet i fina bitar. Blanda senap och grädde i en rymlig gryta. Koka upp och sjud till en fyllig sås ca 30 minuter. Späd med litet vin eller vider om den blir för tjock.
2. Strimla skinkan. Rör ned den och gräslöken i såsen och vänd till sist i kycklingbitarna. Låt dem bli genomheta och servera sedan med kokt potatis och sockerärter.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria