4 kycklingfiléer
6 dl grädde
12 vitlöksklyftor
riven parmesan
1. Sätt ugnen på 200 - 225 grader.
2. Lägg kycklingfiléerna i en eldfast form. Pressa 3 vitlöksklyftor över varje filé. Lägg ganska mycket parmesan över kycklingen och slå försiktigt grädden i formen. Den ska nästan täcka filéerna.
3. Grädda ca 20 minuter eller tills köttet känns klart.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria