350 g smör
6 dl socker
1,5 msk vaniljsocker
rivet skal och saft av 3 citroner
4 ägg
4 dl vetemjöl
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en springform.
2. Smält smöret i en kastrull och blanda i resten av ingredienserna. Häll smeten i formen och grädda 40 minuter. Kakan ska fortfarande vara litet kladdig. Ta ut och låt svalna.
3. Förvara kakan i kylen över natten. Servera gärna med vispad grädde.
10 bitar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk