1 kg små potatisar gärna färkpotatis
100 gram smör
1påse ruccolasallad
8 rädisor
1 rödlök
1 knippe gräslök
Koka potatisen tills den är mjuk
Bryn smöret det gör man genom att smälta smöret i en kastrull. När man har smält så låter man det fortsätta att koka och rör hela tiden i botten så att de inte fastnar. Först blir det ett fint skum ovanpå smöretsom sedan börjar sjunka undan. Rör hela tiden och när smöret har en magisk doft är det klart.
Skölj rädisorna och skiva dem finhacka rödlöken och gräslöken
Dela potatisen medan den är varm lägg över i en bunke. Häll över det brynta smöret och rör om så det blir smör över alla potatisdelar
Varva ruccola potatis rädisor rödlök och gräslöki en serveringsskål.
Servera ljummen om du kyler den så stelnar smöret men det går att micra den lite så den blir ljummen igen. Så kan man göra om det blir något kvar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Äppeldricka
Äppeldricka
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…