500 g vit choklad
1,5 dl vispgrädde
3 cl mörk rom
1. Hacka chokladen. Koka upp grädden. Häll chokladen i den varma grädden och tillsätt rommen.
2. Rör om så att ingredienserna blandas och chokladen är helt smält.
3. Låt stelna.
4. Gör små kulor av chokladen och doppa kulorna i smält choklad. Rulla sedan i rostad kokos.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…