50 g bacon eller rökt skinka
300 g kalvlever
2 msk vetemjöl
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 burk champinjoner, ca 200 g,
eller färska
1 dl svampspad + vatten
1 tsk äkta soya
(0,5 dl grädde)
0,5 dl hackad persilja
1. Strimla bacon eller skinka och lever. Vänd levern i mjölet blandat med salt och peppar.
2. Stek först köttet och ta upp strimlorna. Stek sedan levern. Lägg i svampen och tillsätt svampspad och soya. Efterstek under lock ca 7 minuter och tillsätt ev litet grädde.
3. Strö över det rökta och persilja. Servera med kokt ris och sallad.
3 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…