Placeholder

Leverpanna med svamp och bacon

Ingredienser

50 g bacon eller rökt skinka
300 g kalvlever
2 msk vetemjöl
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 burk champinjoner, ca 200 g,
eller färska
1 dl svampspad + vatten
1 tsk äkta soya
(0,5 dl grädde)
0,5 dl hackad persilja

Gör så här

1. Strimla bacon eller skinka och lever. Vänd levern i mjölet blandat med salt och peppar.

2. Stek först köttet och ta upp strimlorna. Stek sedan levern. Lägg i svampen och tillsätt svampspad och soya. Efterstek under lock ca 7 minuter och tillsätt ev litet grädde.

3. Strö över det rökta och persilja. Servera med kokt ris och sallad.

3 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.