1 burk lemon curd
5 dl vaniljyoghurt
1 lime (kan uteslutas)
2 msk vaniljsocker (kan uteslutas)
1. Häll lemon curden i yoghurten och blanda väl. Det är bra om curden har fått stå framme ett tag så att den är rumstempererad, för då är den lättare att blanda.
2. Vill du har syrlighet kan du blanda i pressad lime, vill du ha den sötare kan du blanda i vaniljsocker.
3. Garnera med limeskivor och ställ i frysen ca 4 timmar.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…