Placeholder

Laxpasta med hummerfond

Ingredienser

Pasta till 4 personer
1 finhackad gul lök
4 portioner lax
3 dl creme fraiche
1 1/2 dl grädde
1 kruka finhackad dill
2 msk hummerfond
2 msk pressad citronsaft
salt + citronpeppar

Gör så här

Koka pastan enligt anvisningar på förpackning. Dela / skiva laxen smått. Hetta upp en stekpanna med smör och fräs löken mjuk. Vänd ner laxen och fräs runt några minuter tills den är nästan helt klar. Vänd ner crème fraîche, grädde, dill, fond, citron och låt sjuda upp. Smaka av med salt och citronpeppar.

Vänd ner såsen med pastan och servera.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.