500 g fläskfilé
smör
200 g vitlöksost
3 dl vispgrädde
1 msk dijonsenap
200 g färska champinjoner
salt
peppar
ev soya
1. Putsa och skär filén i skivor. Krydda med salt och peppar. Stek köttet gyllenbrunt i litet smör tillsammans med svampen.
2. Lägg i vitlöksosten och låt smälta. Häll sist på grädde och ev litet soya.
3. Servera med hasselbackspotatis och sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…