4 ägg
4 dl socker
4,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
Topping:
4 dl röda eller svarta vinbär
150 g kallt smör
1 - 2 dl hackad mandel
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en långpanna eller klä den med bakpapper.
2. Vispa ägg och socker pösigt och blanda vetemjöl och bakpulver. Vänd ned detta i äggvispet och bred ut smeten i långpannan.
3. Fördela vinbären och hyvla smöret över kakan. Strö över mandel.
4. Grädda kakan ca 30 minuter och skär upp den i bitar när den svalnat något.
10 - 15 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk