6 frukostkorvar
6 - 9 kokta potatisar
2 tomater
ca 2 tsk senap
1 - 2 purjolökar
1 pkt bacon
hackad gräslök
aluminiumfolie
1. Sätt ugnen på 250 grader.
2. Dela korvarna på längden men låt dem hålla ihop i botten. Skiva de kokta, kalla potatisarna och fördela potatisskivorna på foliearken.
3. Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i litet smör och låt den kallna. Fördela purjon över potatisskivorna.
4. Strimla baconet och fräs det knaprigt. Låt rinna av på hushållspapper och fördela det över potatis och purjo.
5. Lägg korvarna ovanpå och bred senap i skårorna. Skär tomaterna i skivor och stick ned dem i korvarna. Toppa med hackad gräslök. Vik upp folien och gör små paket som du lägger i en eldfast form.
6. Ställ formen mitt i ugnen och tillaga 15 - 20 minuter. Servera gärna extra senap till.
6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Korv stroganoff extra allt
En lyxigare variant på vardagsklassikern korv stroganoff med kryddig kabanoss, färska söta tomater och saltgurka…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk