4 skivor vitt formbröd
ca 2 dl finskuret stekt
eller kokt kycklingkött
2 skivor bayonneskinka i strimlor
ca 0,5 dl majonnäs
1 - 2 äggvitor
ca 4 msk vardera av finhackat
syrligt äpple och blekselleri
eller purjo
1 msk chilisås
ev litet curry
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Rosta brödskivorna lätt. Vispa upp äggvitan till fast skum så att den sitter fast i bunken när den vänds upp och ned. Blanda i ca 1 dl av majonnäsen, chilisås och ev curry, kycklingkött och skinka, äpple och selleri eller purjolök.
3. Fördela blandningen på brödet och bred över resten av majonnäsen som ett tunt skikt.
4. Gratinera 10 minuter.
4 smörgåsar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria