3 kycklingfiléer
smör
1 pkt bacon
1 - 2 msk dijonsenap
4 dl vatten
2 msk koncentrerad kycklingfond
1,5 dl crème fraîche
1,5 dl vispgrädde
0,5 msk kinesisk soya
salt
peppar
1. Skär varje kycklingfilé i 3 - 4 tunna skivor. Fräs baconet och lägg det som fyllning. Fäst med tandpetare. Smörstek ruladerna tills de fått fin färg och ta upp dem.
2. Häll vatten, fond, soya, senap, crème fraîche och grädde i stekpannan och låt puttra ihop. Smaka av med salt och peppar.
3. Lägg tillbaka ruladerna och låt dem koka i såsen på svag värme. Servera när kycklingen är genomstekt, gärna med ris och en god sallad.
4 - 5 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…