Placeholder

Kycklingrulader i gräddig senapssås

Ingredienser

3 kycklingfiléer
smör
1 pkt bacon
1 - 2 msk dijonsenap
4 dl vatten
2 msk koncentrerad kycklingfond
1,5 dl crème fraîche
1,5 dl vispgrädde
0,5 msk kinesisk soya
salt
peppar

Gör så här

1. Skär varje kycklingfilé i 3 - 4 tunna skivor. Fräs baconet och lägg det som fyllning. Fäst med tandpetare. Smörstek ruladerna tills de fått fin färg och ta upp dem.

2. Häll vatten, fond, soya, senap, crème fraîche och grädde i stekpannan och låt puttra ihop. Smaka av med salt och peppar.

3. Lägg tillbaka ruladerna och låt dem koka i såsen på svag värme. Servera när kycklingen är genomstekt, gärna med ris och en god sallad.

4 - 5 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.