4 kycklingfiléer
1 burk hela champinjoner
4 finhackade schalottenlökar
5 dl vatten
2 dl rött vin
2 msk soyakulör
1 köttbuljongtärning
2 finhackade vitlöksklyftor
1 tsk socker
2 dl matlagningsgrädde
cayenne
salt
vetemjöl till redning
1. Skär kycklingen i mindre bitar. Fräs i stekpanna tills de fått fin färg och tillsätt sedan hackad lök, vin, kryddor och buljongtärning.
2. Häll på vatten så att det nästan täcker och låt bräsera ca 20 minuter. Tillsätt mer vatten då och då.
3. Avsluta med grädde, red av med vetemjöl och vatten och smaka av.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng