Placeholder

Kycklinggryta med svamp och paprika

Ingredienser

2 kycklingfiléer
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 röd paprika
färska champinjoner
1 msk kycklingfond
1 msk kinesisk soya
2 dl vispgrädde
salt
peppar

Gör så här

1. Skär kycklingen i bitar och smörstek den. Krydda med salt och peppar. Finhacka löken och skiva svampen och låt steka med i pannan.

2. När kycklingen har fått litet färg runtom, häll på grädde, fond och soya och tillsätt skuren paprika. Smaka ev av med mer kryddor.

Ca 3 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr