Placeholder

Kycklinggryta med krämig sås

Ingredienser

800 g kycklingfilé
4 salladslökar
2 finhackade vitlökar, Solo
1 röd skuren snackspaprika
120 g färska skivade champinjoner
2 msk tomatpuré
2 dl grädde
200 g Philadelphiaost
2 msk kycklingfond
2 msk grönsaksfond
maizena
salt
peppar

Gör så här

1. Skär kycklingfiléerna 3 gånger på längden. Bryn i stekpanna med smör till fin färg. Tillsätt salladslök, vitlök, paprika, champinjoner och tomatpuré och rör om.

2. Slå på grädde och tillsätt färskost och fond. Låt koka upp. Sänk till låg värme och låt sjuda ca 10 minuter. Red av med maizena utrört i litet vatten. Smaka av med salt och peppar.

3. Servera med ris och sallad.

4 - 6 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr